herkes biraz sakardır ama bazıları için sakarlık bir yaşam biçimidir şekil-a ben hiç unutamadığınız sakarlıklarınızı anlatın hem siz hatırlayıp utanın hem de bizler okuyup gülelim
cAn Mod
pff oldukça sakarım maalesef Bir tarafımla dağları devirir cinsten hem de hangi birini anlatayım
ama bir kez salondaki gümüşlüğün camını tuz-buz yapmıştım
absinthe
Konu: Geri: sakar mısınızdır? Cuma Ağus. 24, 2007 12:01 am
arkadaşlar oalıyları en ince ayrıntısına kadar anlatın ki iyice rezil olun bizde iyice kahkahalar atalım bakın ben size en iyi top 5 imden yazacam az sonra bir tane en ince ayrıntısına kadar
rockerfame Admin
Konu: Geri: sakar mısınızdır? Cuma Ağus. 24, 2007 12:04 am
pek sakar değilimdir ama bardak,tabak vs. taşıyamam yoksa kırılır!
absinthe
Konu: Geri: sakar mısınızdır? Cuma Ağus. 24, 2007 12:10 am
bu yaz malum çok sıcak bende 2 kankamı almışım yanıma adananın güzel mekanlarından birinde havuza giriyoruz eee tabi her mekanda olduğu gibi orda da bazı kro arkadaşlarımız vardı neyse efendim işte tabi ben arada arkadaşlara havamı atıyorum işte dikkat edin sizin ayaklarınız büyük kayar rezil olursunuz alim allah diye dalga geçiyorum tabii ben bu arada gözümede orada çalışan tatlı mı tatlı şeker mi şeker esmeri kestirmişim neyse efendim işte biz böyle son kez güneşlenmek için dışarı çıkmışız ee bu arada şezlonglarımızıda değiştirdik bende taa öbür uca eşyalarımı almak için gitmiştim dönerken tam da o çocuk karşımdayken benim ayağım kaymasın mı ben popomun üstüne ama iki ayağım birden yerden kesildi tabi ben kıpkırmızı çocuk gördü mü bilmiyorum ama o saatten sonra orada bir dakika bile duramazdım kankalarıma anlattığımda böyle bir sahneyi nasıl kaçırırız diye kendilerini paraladılar allahım keşke o çocuk görmeseydi de arkadaşlarım görseydi onların çenesini yaşadığım rezilliğe tercih ederdim işte bence bu da nazar